Reserveer een kraan
Over Lagendijk

Over Lagendijk Kraanverhuur

Lagendijk Kraanverhuur te Wemeldinge richt zich op lokale bouw- en industriĆ«le projecten. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf met de focus op ondersteunen en ontzorgen van klanten binnen het verticale transport en horizontale transport.

Ons kranenpark bestaat uit telescoopkranen tot 70 ton, echter wanneer u een grotere telescoopkraan of dan wel torenkraan nodig hebt kunnen wij deze voor u inzetten. Voor het transport over de weg beschikken wij over een vrachtauto met autolaadkraan. Deze vrachtauto beschikt over een vlakke vloer van 6.5 meter lang, desgewenst kan er een aanhanger achter gehangen worden.

Ook bent u bij Lagendijk Kraanverhuur aan het juiste adres voor het opstellen van hijsplannen en of opstelplannen. In de voorbereiding komt er dan iemand vrijblijvend kijken om te beoordelen welk materieel het beste geschikt is voor uw project.

 

Veiligheid

Bij Kraanverhuur Lagendijk B.V. staat veiligheid hoog in het vaandel. Naast dat onze kranen ieder jaar door een erkende keuringsinstantie gekeurd worden, ondergaat ook ons personeel de vereiste keuringen en trainingen om hun vakkennis en expertise op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Lagendijk Kraanverhuur B.V. is VCA, Iso 9001 gecertificeerd en lid van de vereniging van verticaal transport (VVT).